لوله بازکنی با فنر چیست و در چه مواقعی به کار میآید؟
بازدیدها: 967
گرفتگی لوله در سطح شهر به عوامل زیادی بستگی دارد، به عنوان مثال در گرفتگی لوله حمام میتواند مو، اشیاء از دست خارج شده و داخل سیفون افتاده، پارچه و یا باقی مانده از مصالح مانند سیمان، گچ، ماسه، سنگ و یا … میتواند باعث گرفتگی لوله شود که در این گرفتگی نیز میتوان از تجهیزات دیگری برای رفع آن استفاده کرد ولی فنر لوله بازکنی بهترین گزینه برای این کار پیشنهاد میشود، در این مقاله در مورد کاربرهای فنر لوله بازکنی مطالبی را ارائه میدهیم.
لوله بازکنی با فنر چیست و در چه کاربردی دارد؟
لوله بازکنی با فنر در موارد زیر به کار میرود:
گرفتگی لوله آشپزخانه
گرفتگی لوله حیاط
گرفتگی لوله پشت بام و ..
دو نوع فنر دستی و الکتریکی در بازار موجود است که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. به طور معمول از فنر دستی برای گرفتگی جزئی و از فنر برقی برای رفع گرفتگی های حاد استفاده می شود.
فنر دستی یک فنر باریک و طویل به اندازه ۱۰۰ سانتی متر و از جنس فولاد است. شما برای باز کردن گرفتگی های معمولی خودتان می توانید از فنر دستی استفاد کنید.
فنر برقی با نیروی برق کار می کند و مانند یک مته پرقدرت می تواند فنر را با فشار بالا وارد لوله کند. زمانی که فنر دستی با نیروی دست جواب نمی دهد بهتر است برای رفع گرفتگی لوله ها از فنر برقی استفاده کنید.
فنر برقی برای عمق های بالای ده متر استفاده می شود و نحوه کار کردن با فنر برقی تنها توسط افراد متخصص جایز است. نیروی مورد نیاز برای راهاندازی و چرخش فنر به وسیله موتور متصل به برق آن ایجاد میشود و معمولاً سر فنر با توجه به نوع و میزان گرفتگی عوض میشود و متناسب با آن میتوان از سر فنرهای متفاوتی استفاده نمود.
در واقع، فنر لوله بازکنی دستگاهی است که باز کردن گرفتگی لولهها با آن به سادگی و در مدت زمان کوتاهی انجام میشود. در یک سر آن فنر و متعلقاتی برای حرکت درون لوله وجود دارد و به وسیله قلابی که دارد، گرفتگی لولهها را برطرف میکند و موارد اضافی را که در مسیر لوله قرار گرفته است با خود به بیرون از لوله میکشد. روند استفاده از فنر بستگی به نوع فنر دارد. در بیشتر مواقع از فنر لوله بازکنی به منظور باز کردن توالتهای ایرانی، ظرفشویی و لوله ساختمانی استفاده میشود، معمولاً در مورد توات فرنگی بهتر است از دستگاه تراکم هوا و یا فنرهای مخصوص توالت فرنگی استفاده شود تا جداره آن آسیب نبیند.
انواع سر فنرها عبارتاند از:
- سر فنر الماسی
- سر فنر اسیدی
- سر فنر نیزهای
- سر فنر برسدار
- سر فنر کوزهای
- سر فنر چاقویی
- سر فنر ابزارگیر
- سر فنر میله فنری
مزایای دستگاه لوله بازکنی
حجم کمی دارد و قابل حمل است و به راحتی می توان آن را جابجا کرد.
تامین نیرو از برق شهری است.
گرفتگی های عمیق و سخت را باز می کند و سرفنرهای مختلفی دارد و با انواع لوله و درب چاه ها می تواند نفوذ کرده و گرفتگی را رفع می کند.
یک فضای جداگانه برای حفاظت ازفنر دارد و فنر را درون خود جمع می کند.
سرعت بالایی برای باز کردن گرفتگی های سخت دارد.
برای انواع شرکت های لوله باز کنی مناسب است.
با فنر لوله بازکن چه نوع گرفتگی هایی باز میشوند؟
می دانیم که بهترین دستگاه لوله بازکنی همین فنر لوله بازکن است. علت هم این است که از این دستگاه برای رفع هر نوع گرفتگی لوله فاضلاب استفاده می شود. از این روی ما می خواهیم برخی از انواع گرفتگی های قابل رفع با این دستگاه را به شما معرفی کنیم.
– باز کردن و رفع گرفتگی توالت ایرانی و توالت فرنگی
– از بین بردن گرفتگی کفشور پارکینگ و حیاط
– باز کردن گرفتگی کفشور حمام و سرویس بهداشتی
– رفع گرفتگی سیفون توالت و کفشور
اشتراک ها: لوله بازکنی در قیطریه تهران با کمترین قیمت ممکن | لوله بازکنی پارسی
2023-08-15فرید
2024-01-05سلام
لوله بازکنی پارسی
2024-06-24سلام دوست عزیز
چطوری میتوانیم کمک کنیم